1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (17 arvostelut, Keskimäärä: 3.88/5.00)
Ladataan...

Tulinen Mifu-kasvispaistos on mainio pikaruoka, joka on paitsi herkullista, myös terveellistä.
Värikkäät kasvikset saavat seurakseen mielenkiintoa herättäneen proteiinivalmisteen, joka muistuttaa melkoisesti raejuustoa. Kokeile!

Tulinen Mifu-kasvispaistos
2-4 annosta

2 porkkanaa
2 punasipulia
1 pieni romanescokaali
2 tomaattia
100 g ruskeita herkkusieniä
300 g Mifua, paistettavaa ruokaraetta
1 valkosipulinkynsi
1 punainen chilipaprika
ripaus cayennepippuria
1 l vettä
3 rkl öljyä
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä

Kuori porkkanat ja punasipulit.
Leikkaa porkkanat viipaleiksi ja puolita punasipulit. Leikkaa ne ohuiksi lohkoiksi.
Paloittele romanescokaali, tomaatit ja herkkusienet.
Hienonna valkosipulinkynsi ja chilipaprika.
Kiehauta vesi ja keitä romanescopaloja hetki, kunnes ne hieman pehmenevät. Valuta.
Kuumenna öljy pannulla. Lisää kasvikset, hienonnettu valkosipulinkynsi ja chilipaprika. Kääntele muutama minuutti kovalla lämmöllä.
Mausta ripauksella cayennepippuria, suolalla ja mustapippurilla.
Tarkista maku.
Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.