1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (58 arvostelua, keskiarvo: 3,64 / 5)
Ladataan...

Tämä vähähiilihydraattinen leipä soveltuu karppaajien lisäksi myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.
Leivän valmistus on helppoa ja nopeaa ja valmistuu käsiä sotkematta.

Karppaajan aurinkoinen leipä

9-12 palaa

1 dl maitoa
3 munaa
50 g (=1 dl ) Dr.Oetker Mantelijauhetta
1 dl soijajauhoja
1 dl auringonkukansiemeniä
¾-1 tl suolaa

Sekoita ainekset puuhaarukalla.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan, jonka koko on noin 20×20 cm.
Paista 200 asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 20 minuuttia.
Leikkaa annospaloiksi.

Tarjoa seuraksi voita.

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.