Tomaatti-vuohenjuustopiiras

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

396 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Alkusyksyn suolainen suupala on maukas piiras, jonka kanssa voit tarjoilla raikasta salaattia. Tarjoa myös juhlissa!

Advertising information

Ainekset

8 annosta
Pohja
  • 100 g voita
  • ½ tl suolaa
  • tai margariinia
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl vettä
  • ½ ruukku tuoretta basilikaa
Täyte
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 100 g vuohenjuustoa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 kananmunaa
  • mustapippurirouhetta
  • 2 valkosipulinkynttä

Ohje

  • Sekoita huoneenlämpöisen voin joukkoon suola ja vehnäjauhot.
  • Lisää vesi nopeasti sekoittaen, kunnes taikina on tasainen.
  • Hienonna basilika ja kääntele taikinaan.
  • Vuoraa halkaisijaltaan 24 cm piirasvuoka leivinpaperilla.
  • Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille ja esipaista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  • Puolita kirsikkatomaatit ja laita ne piiraspohjan päälle.
  • Viipaloi vuohenjuusto ja asettele ne vuokaan.
  • Viipaloi vuohenjuusto ja asettele ne vuokaan.
  • Kaada täyte vuokaan ja jatka paistamista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tai kunnes piiras on hyytynyt.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: