Tomaatti-vuohenjuustopiiras
- 20 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
8 annosta
Pohja
- 100 g voita
- ½ tl suolaa
- tai margariinia
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl vettä
- ½ ruukku tuoretta basilikaa
Täyte
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 100 g vuohenjuustoa
- 2 dl kuohukermaa
- 2 kananmunaa
- mustapippurirouhetta
- 2 valkosipulinkynttä
Valmistusohje
- Sekoita huoneenlämpöisen voin joukkoon suola ja vehnäjauhot.
- Lisää vesi nopeasti sekoittaen, kunnes taikina on tasainen.
- Hienonna basilika ja kääntele taikinaan.
- Vuoraa halkaisijaltaan 24 cm piirasvuoka leivinpaperilla.
- Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille ja esipaista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
- Puolita kirsikkatomaatit ja laita ne piiraspohjan päälle.
- Viipaloi vuohenjuusto ja asettele ne vuokaan.
- Viipaloi vuohenjuusto ja asettele ne vuokaan.
- Kaada täyte vuokaan ja jatka paistamista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tai kunnes piiras on hyytynyt.
- Tarjoa tomaatti-vuohenjuustopiiras hieman lämpöisenä.