Pasteijarullat

  • 20 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Pasteijarullat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Mehevät pasteijat sopivat juhlahetkiin tai vaikka iltapalaksi. Valmista kerralla reilu määrä ja pakasta osa myöhempää käyttöä varten.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 3 lehtitaikinalevyä
  • 100 g nyhtökauraa
  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • 150 g juustoraastetta
  • mustapippuria myllystä
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
Voiteluun:
  • 1 kananmuna

Valmistusohje

  • Ota lehtitaikinalevyt sulamaan. Kun levyt ovat hieman sulaneet, jaa ne kahteen osaan pituussuunnassa siten, että saat kaksi pitkänmallista osiota.
  • Kaaviloi osiot suorakaiteen mallisiksi levyiksi.
  • Sekoita nyhtökaura, sinappi, juustoraaste, mustapippuri ja hienonnettu persilja keskenään.
  • Jaa seos kaaviloitujen taikinalevyjen päälle ja kääri ne rulliksi.
  • Nosta rullat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja jätä saumakohta alaspäin.
  • Voitele rullat kananmunalla. Paista pasteijarullat 200-asteisessa uunissa keskiritilätasolla, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Pasteijarullat

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä