Pasteijarullat
- 20 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 3 lehtitaikinalevyä
- 100 g nyhtökauraa
- 2 rkl Dijon-sinappia
- 150 g juustoraastetta
- mustapippuria myllystä
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Voiteluun:
- 1 kananmuna
Valmistusohje
- Ota lehtitaikinalevyt sulamaan. Kun levyt ovat hieman sulaneet, jaa ne kahteen osaan pituussuunnassa siten, että saat kaksi pitkänmallista osiota.
- Kaaviloi osiot suorakaiteen mallisiksi levyiksi.
- Sekoita nyhtökaura, sinappi, juustoraaste, mustapippuri ja hienonnettu persilja keskenään.
- Jaa seos kaaviloitujen taikinalevyjen päälle ja kääri ne rulliksi.
- Nosta rullat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja jätä saumakohta alaspäin.
- Voitele rullat kananmunalla. Paista pasteijarullat 200-asteisessa uunissa keskiritilätasolla, kunnes pinta on saanut kauniin värin.