Loimulohi-katkarapusalaatti ja wasabi-jogurttikastike

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Loimulohi-katkarapusalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Vihreäkeiju

Täyttävä ja tyylikäs Loimulohi-katkarapusalaatti voi olla myös helppotekoinen. Valmista tämä salaatti vaikkapa kevyeksi lounaaksi tai illanistujaissalaatiksi.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 pss Vihreäkeiju jääsalaattia
  • 300 g loimulohta
  • 1 kurkku
  • 200 g katkarapuja
  • 1 limen mehu
  • limepippuria
  • 1 punainen chilipaprika
  • ½ cantaloupemeloni
  • 3 kananmunaa
Jogurttikastike:
  • 3 dl turkkilaista jogurttia TAI
  • 3 dl kreikkalaista jogurttia (vaihtoehto)
  • ½ ruukku Vihreäkeiju korianteria
  • limepippuria
  • ½ limen mehu
  • 1 tl wasabia

Valmistusohje

  • Laita jääsalaatti tarjoiluvadille tai jaa annoslautasille.
  • Paloittele joukkoon loimulohi.
  • Laita sulaneet, valutetut katkaravut kulhoon ja purista joukkoon limen mehua. Mausta kevyesti limepippurilla.
  • Hienonna joukkoon chilipaprikaa.
  • Sekoita tasaiseksi.
  • Paloittele cantaloupe-meloni ja lohko keitetyt, kuoritut munat.
  • Koristele salaatti katkaravuilla ja cantaloupe-melonilla, sekä munanlohkoilla.
  • Valmista seuraksi kastike.
  • Mittaa jogurtti kulhoon ja hienonna joukkoon korianteria.
  • Mausta kevyesti limepippurilla.
  • Purista joukkoon limen mehu ja sekoita lopuksi joukkoon wasabi. Tarkista maku.
  • Lisää wasabia, jos haluat voimakkaan makuisen kastikkeen.
  • Tarjoa jogurttikastike loimulohi-katkarapusalaatin kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä