Loimulohi-katkarapusalaatti ja wasabi-jogurttikastike
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 pss Vihreäkeiju jääsalaattia
- 300 g loimulohta
- 1 kurkku
- 200 g katkarapuja
- 1 limen mehu
- limepippuria
- 1 punainen chilipaprika
- ½ cantaloupemeloni
- 3 kananmunaa
Jogurttikastike:
- 3 dl turkkilaista jogurttia TAI
- 3 dl kreikkalaista jogurttia (vaihtoehto)
- ½ ruukku Vihreäkeiju korianteria
- limepippuria
- ½ limen mehu
- 1 tl wasabia
Valmistusohje
- Laita jääsalaatti tarjoiluvadille tai jaa annoslautasille.
- Paloittele joukkoon loimulohi.
- Laita sulaneet, valutetut katkaravut kulhoon ja purista joukkoon limen mehua. Mausta kevyesti limepippurilla.
- Hienonna joukkoon chilipaprikaa.
- Sekoita tasaiseksi.
- Paloittele cantaloupe-meloni ja lohko keitetyt, kuoritut munat.
- Koristele salaatti katkaravuilla ja cantaloupe-melonilla, sekä munanlohkoilla.
- Valmista seuraksi kastike.
- Mittaa jogurtti kulhoon ja hienonna joukkoon korianteria.
- Mausta kevyesti limepippurilla.
- Purista joukkoon limen mehu ja sekoita lopuksi joukkoon wasabi. Tarkista maku.
- Lisää wasabia, jos haluat voimakkaan makuisen kastikkeen.
- Tarjoa jogurttikastike loimulohi-katkarapusalaatin kanssa.