Nyhtöpossu eli pulled pork
- 30 min Työaika
- 5 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10-12 annosta
- 800 g kassleria
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 mustapippuria myllystä
- 2 tl suolaa
- 1 punainen mieto chilipaprika siemenineen
- 2 dl valmista bbq-kastiketta
- 1 rkl sinappia
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Laita ne kulhoon ja mittaa joukkoon paprikajauhe, mustapippuria myllystä, suola ja hienonnettu chilipaprika. Mittaa joukkoon puolet bbq- kastikkeesta.
- Laita kassler joukkoon ja kääntele mausteet joka puolelle. Suojaa leivinpaperilla ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
- Esipaista lihaa uunivuoassa kovalla lämmöllä 225-asteessa ensimmäiset puoli tuntia.
- Tiputa lämpötila 125-asteeseen ja anna kypsyä rauhassa vielä 3-4 tuntia tai kunnes liha on mureaa ja alkaa hajota.
- Revi liha sopiviksi suupaloiksi kertakäyttökäsineet kädessä.
- Laita suikaleet kattilaan, mittaa joukkoon loput bbq-kastikkeesta ja sinappi. Kuumenna vielä.
- Nauti nyhtöpossu sellaisenaan tai tarjoa vaikka pulled pork hotdogeja.