Pankojauhoilla kuorrutetut broilerin sisäfileet, viipalekurkut ja sipulit

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Pankojauhoilla kuorrutetut broilerin sisäfileet, viipalekurkut ja sipulit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Herkkumaa

Valmista ihanat Mangorajamajoneesilla ja pankojauhoilla leivitetyt broilerin sisäfileet, sipulirenkaat ja viipalekurkut ja tarjoa vaikka viikonloppuherkkuna. Airfryer -kiertoilmakypsennin on mainio laite, jolla valmistat herkullisen rapeat ruoat, jotka normaalisti valmistetaan uppopaistamalla. Herkkumaan herkulliset tuotteet löydät hyvin varustelluista marketeista.

>> Katso lisää Herkkumaan tuotteita <<

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 2 sipulia
  • 2 dl Herkkumaa Viipalekurkkuja
  • 400 g broilerin sisäfileetä
  • 320 g Herkkumaa Mangorajamajoneesia
  • 2-3 dl pankojauhoja
  • 1 tl ripaus suolaa
  • 1 tl chilihiutaleita

Valmistusohje

  • Kuori sipulit ja leikkaa renkaiksi.
  • Valuta viipalekurkut. Ota broilerin sisäfileet huoneenlämpöön.
  • Laita lautaselle Mangorajamajoneesi. Laita toiselle lautaselle pankojauhot.
  • Mausta pankojauhot suolalla ja chilihiutaleilla.
  • Kääntele ensin sipulit ja viipalekurkut majoneesissa ja sitten pankojauhoissa.
  • Kääntele lopuksi broilerinfileet majoneesissa ja sitten pankojauhoissa.
  • Kypsennä 200 asteessa airfryerissa kasvikset ja broilerit erikseen.
  • Tarjoa seuraksi Mangorajamajoneesia.
Pankojauhoilla kuorrutetut broilerin sisäfileet, viipalekurkut ja sipulit

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä