Valkohomejuustoa ja marinoituja mansikoita

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Herkkujuustolan

Herkkujuustolan kotimainen Väinö on pehmeä camembert-juusto, joka sopii kesän juhliin ja muihin herkkuhetkiin. Sujauta juusto lämpimään grilliin pienessä vuoassa tai käytä pikaisesti uunissa, kunnes juusto pehmenee sopivasti. Leikkaa pienemmiksi paloiksi halutessasi juuri ennen tarjoilua.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 1 pala Herkkujuustoa Väinö camembert valkohomejuustoa
  • 5-10 tuore mansikka
  • 2 rkl minttua
  • 2 rkl agavesiirappia
  • ½ limen mehua
  • muutama marenki

Valmistusohje

  • Laita Väinö camembert valkohomejuusto pieneen uunin tai grillin kestävään astiaan.
  • Laita kuumaan uuniin tai grilliin, kunnes juusto alkaa sulaa.
  • Paloittele sillä välin mansikat puolikkaiksi tai kuutioiksi.
  • Hienonna joukkoon minttu ja lisää joukkoon agavesiirappia ja limen mehua.
  • Tarjoa marinoidut mansikat pehmeän juuston kanssa.
  • Murenna pinnalle marenkia ja nauti heti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä