Suolaiset ritarit

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 dl maustettu ruokakerma
  • 1 kananmuna
  • 4 leipäviipale
  • voi
  • 12 miniluumutomaatti
  • 100 g herkkusieni
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl öljy
  • 100 g valkosipulituorejuusto
  • 1 ruukku tuore persilja
  • 4 siivua parmankinkku

Suolaiset ritarit ovat oivaa illanistujais- tai iltapalatarjottavaa. Käytä hieman kuivahtaneet leipäviipaleet tähän herkulliseen pikkusuolaiseen.

Suolaiset ritarit
4 annosta

1 dl maustettua ruokakermaa (esim. pippuri tai juusto)
1 muna
4 leipäviipaletta
voita paistamiseen

12 miniluumutomaattia
100 g herkkusieniä
2 valkosipulinkynttä
(1 rkl öljyä)
200 g valkosipulituorejuustoa
½–1 dl persiljasilppua
4 viipaletta parmankinkkua

Koristeluun
persiljaa

Kaada kerma lautaselle. Riko joukkoon muna ja sekoita rakenne rikki.
Kastele leipäviipaleet molemmin puolin seoksessa ja nosta lautaselle.
Kuumenna voi pannulla. Paista leipäviipaleet kauniin värisiksi molemmin puolin.
Halkaise miniluumutomaatit ja lohko tai halkaise herkkusienet.
Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet. Lisää ne kuumalle pannulle ja lisää tarvittaessa joukkoon hieman öljyä. Kääntele hetki. Lisää valkosipulituorejuusto ja kuumenna.
Sekoita joukkoon persiljasilppu.
Jaa seos leipäviipaleiden päälle ja käännä Parmankinkut kääröiksi päälle.

Tarjoa heti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: