Metsuri-juustoa ja maalaisleipää

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 maalaisleipä
  • 1 Herkkujuustola Metsuri punahomejuusto
  • 1-2 valkosipulinkynsi

Pimenevät illat ja kotoilu, mikä sen parempaa, varsinkin jos tarjolla on herkullista syötävää. Herkkujuustolan kotimainen Metsuri-juusto on mäntyviilussa myytävä punahomejuusto, jota voi tarjota kylmänä ja lämpimänä. Erityisen herkulliselta se maistuu pinnalta rapean, mutta sisältä pehmeän leivän kanssa vaikkapa keittoruoan seurana. Kokeile ja ihastu!

Metsuri-juustoa ja maalaisleipää
4 annosta

1 maalaisleipä
1 Herkkujuustolan Metsuri punahomejuusto
(1-2 valkosipulinkynttä)

Leikkaa leivän keskelle Metsuri-punahomejuuston kokoinen kolo. Poista juusto mäntyviilusta ja laita juusto koloon. Mikäli pidät valkosipulin mausta, voit viipaloida valkosipulia ja painella veitsellä pieniä reikiä leipään ja työntää valkosipuliviipaleita sisään. Laita leipä uunipellille ja kuumenna 200-asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes juusto alkaa sulaa. Ota leipä uunista ja leikkaa viipaleiksi. Tarjoa kuuman keiton seurana.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä