Lohibagelit
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 2 juustobageli
- 2-4 rkl chilimajoneesi
- 2 jääsalaatti
- 100-150 g lämminsavulohi
- 4-6 miniluumutomaatti
- muutama varsi tuore tilli
- muutama syötävä orvokki
Herkulliset lohibagelit sopivat brunssille, välipalaksi, kevyeksi lounaaksi ja vaikka illanistujaistarjottavaksi. Valmista myös kevään juhliin. Voit leikata bagelit myös pieniksi suupaloiksi.
Lohibagelit
2 annosta
2 isoa juustobagelia
2-4 rkl chilimajoneesia
2 jääsalaattia
100-150 g lämminsavukirjolohifileetä
4-6 miniluumutomaattia
muutama varsi tilliä
muutama syötävä orvokki

Halkaise juustobagelit.
Voitele molemmat puolet chilimajoneesilla.
Laita alimmalle bagelille jääsalaatinlehdet, paloiteltua lämminsavukirjolohifileetä ja puolitetut miniluumutomaatit. Koristele tillillä ja syötävillä orvokeilla.