Lohibagelit

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 2 juustobageli
  • 2-4 rkl chilimajoneesi
  • 2 jääsalaatti
  • 100-150 g lämminsavulohi
  • 4-6 miniluumutomaatti
  • muutama varsi tuore tilli
  • muutama syötävä orvokki

Herkulliset lohibagelit sopivat brunssille, välipalaksi, kevyeksi lounaaksi ja vaikka illanistujaistarjottavaksi. Valmista myös kevään juhliin. Voit leikata bagelit myös pieniksi suupaloiksi.

Lohibagelit
2 annosta

2 isoa juustobagelia
2-4 rkl chilimajoneesia
2 jääsalaattia
100-150 g lämminsavukirjolohifileetä
4-6 miniluumutomaattia
muutama varsi tilliä
muutama syötävä orvokki

Halkaise juustobagelit.
Voitele molemmat puolet chilimajoneesilla.
Laita alimmalle bagelille jääsalaatinlehdet, paloiteltua lämminsavukirjolohifileetä ja puolitetut miniluumutomaatit. Koristele tillillä ja syötävillä orvokeilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä