Kinkku-homejuustowienerit

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 1 pkt Myllyn Paras Wienertaikina
  • 150 g kinkkurouhe
  • 40 g sinihomejuusto
  • mustapippurirouhe
Voiteluun:
  • 1 kananmuna

Kinkulla ja homejuustolla täytetyt wienerit ovat ihania. Ne on myös helppo ja nopea valmistaa. Voit itse päättää minkä mallisia wienereitä haluat tehdä. Nämä wienerit ovat melko isoja. Voit tehdä myös puolet pienempiä halutessasi.

Kinkku-homejuustowienerit
5-10 kpl

1 pkt Myllyn Paras Wiener-taikinaa
150 g kinkkurouhetta
40 g sinihomejuustoa
mustapippuria myllystä

Voiteluun:
1 kananmuna

Ota wiener-taikina sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista. Laita taikinalevyt vieretysten työlaudalle. Sekoita kinkkurouheen joukkoon murustettu sinihomejuusto ja mustapippuria myllystä. Jaa taikinalevy kahteen osaan tai valmista wienerit yhdestä kokonaisesta levystä. Leikkaa puolesta levystä suikaleita veitsellä tai taikinapyörällä keskeltä reunaan päin. Laita leikkaamattomalle puolelle kinkku-homejuustotäytettä ja käännä suikaleet täytteiden päälle siten, että käännät reunat levyn alle. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoa lämpimänä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä