Juustoleivät

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Juustoleivät
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 4.8/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Maalahden limppu kanssa.

Pidätkö juustoista? Onko juustotarjotin intohimosi?
Nämä juustoleivät ovat ihania tarjottavia ihan milloin tahansa. Voit valita juustot oman mieltymyksen mukaan. Leikkaa reiluiksi paloiksi ja laita Maalahden Limpun päälle, joka on ensin voideltu viikunahillolla tai muulla makealla hedelmähillolla. Pidä juustoja huoneenlämmössä noin tunti ennen tarjoilua.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 6 viipaletta Maalahden Limppua
  • 3-6 rkl hilloa
  • 200 g kermajuustoa
  • 100 g viherpippurijuustoa
  • 100 g mustapippurituorejuustoa
  • 1-2 viikunaa

Valmistusohje

  • Laita Maalahden Limppu leipäviipaleet tarjoiluvadille.
  • Voitele leivät viikunahillolla.
  • Leikkaa kermajuustosta, viherpippurijuustosta ja mustapippurituorejuustosta eri mallisia reilun kokoisia paloja.
  • Asettele leivän päälle.
  • Koristele viikunalohkoilla.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä