Sitruunaiset vaniljarinkelipalat

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

Valmista sitruunatahnalla täytettyjä vaniljarinkelipaloja, jotka ovat sopivaa pientä makeaa esimerkiksi kevään juhliin.

Sitruunaiset vaniljarinkelipalat

n. 40 kpl

7 Keski Vaniljarinkeliä

Kostutus:
n. 1 dl maitoa
1 tl vaniljasokeria

200 g sitruunatuorejuustoa
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1/2 dl hasselpähkinärouhetta

Lisäksi tarvitset:
cocktailtikkuja
1 ruukku sitruunamelissaa
n. 200 g tuoreita vadelmia
(tomusokeria)

Halkaise rinkelit ja leikkaa ne kuuteen tasakokoiseen palaan.
Kostuta vaniljasokerilla maustetulla maidolla.

Vatkaa sitruunatuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja hasselpähkinärouhe tasaiseksi. Tarkista maku.
Pursota alimman palan päälle nokare tahnaa ja nosta kansi päälle.
Paina cocktailtikku palojen läpi, jotta palat pysyvät yhdessä.
Koristele sitruunamelissan lehdellä ja vadelmalla.
Siivilöi pinnalle halutessasi ripaus tomusokeria.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä