Vegaaninen parsarisotto

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Vegaaninen parsarisotto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Baba Foods

Vegaaninen risotto valmistuu helposti vähistä raaka-aineista. Kevään parsat alkavat löytyä pian kaupoista ja mikä sen keväisempää ruokaa kuin parsasta valmistettu herkullinen risotto, johon saat rakennetta ja mehevyyttä Baba Foodsin herkullisesta tahinista, eli seesaminsiementahnasta. Löydät tahinia hyvin varustellusta ruokakaupasta ja se on usein sijoitettu kasviproteiinihyllyyn.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 salottisipulia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 dl risottoriisiä
  • 7 dl vettä
  • 3 rkl kasvisfondia
  • 2 dl valkoviiniä
  • 200-300 g pikkuparsaa
  • suolaa maun mukaan
  • mustapippuria myllystä
  • 4 rkl Baba Foods Tahinia

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna salottisipulit.
  • Kuumenna oliiviöljy kattilassa tai paistokasarissa. Kääntele risottoriisiä öljyssä.
  • Lisää vettä vähän kerrallaan ja kun vesi on haihtunut niin lisää sitä.
  • Lisää vähän kerrallaan myös valkoviini. Kun risotto on lähes kypsää, lisää paloitellut pikkuparsat ja anna kypsyä muutama minuutti. Lisää suolaa maun mukaan ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
  • Sekoita lopuksi joukkoon Baba Tahini. Tarkista maku ja tarjoa heti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä