Lohipasta

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Lohipasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo

Helpot ja nopeasti valmistuvat pasta-ateriat voit tarjota arkena ja juhlassa. Vaihda rohkeasti aineksia toisiin. Tämä välimerellinen lohipasta on maustettu fetajuustolla, oliiveilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla, valkosipulilla ja aromikkaalla rosmariinilla. Pasta on Suomessa valmistettua Myllyn Paras Simpukkapastaa. Löydät sitä hyvin varusteltujen markettien pastahyllyiltä.

Katso lisää reseptejä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 ½ l vettä
  • 6 dl Myllyn Paras Simpukkapastaa
  • 1 tl suolaa
Lisäksi:
  • muutama varsi kevätsipulia
  • 3 isoa valkosipulinkynttä
  • 2 rkl rypsiöljyä TAI
  • 2 rkl oliiviöljyä (vaihtoehto)
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • 600-800 g lohisuikaleita TAI
  • 600-800 g lohikuutiota (vaihtoehto)
  • ripaus suolaa
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina TAI
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina (vaihtoehto)
  • 1 dl kivettömiä oliiveja
  • 200 g fetajuustoa
  • tuoretta rosmariinia
Halutessa:
  • parmesaania raasteena

Ohje

  • Kiehauta vesi ja lisää joukkoon simpukkapasta ja suola. Anna kiehua hiljalleen noin 9 minuuttia. Valuta ja huuhtele.
  • Hienonna kevätsipulinvarret ja valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna öljy pannulla ja lisää pannulle miniluumutomaatit ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Lisää kevätsipuli ja valkosipuli ja kääntele hetki. Nosta seos sivuun.
  • Kuumenna pannu ja lisää lohisuikaleet tai -kuutiot. Kääntele kovalla lämmöllä varoen. Mausta suolalla.
  • Lisää joukkoon aurinkokuivatut tomaatit ja oliivit sekä murennettu fetajuusto.
  • Lisää tomaatti-sipuliseos ja rosmariinia.
  • Laita joukkoon pasta ja kääntele varovasti. Kuumenna.
  • Tarkista maku ja tarjoa lohipasta heti.
  • Tarjoa seuraksi halutessasi parmesaanijuustoa raasteena.
Lohipasta

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: