Broilerilasagnette

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

36 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4 Annosta
Broilerilasagnette
Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Myllyn Paras on tuonut markkinoille täysin kotimaisen Minilasagne -tuotteen. Pienet levyt kypsyvät nopeasti ja maistuvat koko perheelle. Tämä broilerilasagnette on helppotekoinen ja melkoisen tulinen. Mikäli haluat hieman miedomman maun, jätä reseptin jalapenot pois.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 rkl chiliöljyä TAI
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 400 g broilerin fileesuikaleita
  • ¼ tl suolaa
  • ripaus mustapippuria myllystä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 iso sipuli
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 iso punainen paprika
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 200 g smetanaa
  • 2-3 dl vettä
  • 2-3 rkl jalapenoja
  • 1-2 tl kuivattua basilikaa TAI
  • 1-2 tl kuivattua oreganoa (vaihtoehto)
  • mustapippuria myllystä
  • 200 g juustoraastetta
  • 200 g Myllyn Paras Täysjyvä Minilasagnea

Valmistusohje

  • Kuumenna chiliöljy tai rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan.
  • Mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Paloittele paprika.
  • Lisää kasvikset pannulle ja sekoittele hetki.
  • Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, smetana, vesi ja jalapenot, sekä basilika tai oregano ja mustapippuria myllystä. Anna kiehua muutama minuutti.
  • Lisää vielä juustoraaste ja kuumenna.
  • Laita kastike ja täysjyvä minilasagnelevyt kerroksittain uunivuokaan siten, että pinnalle jää kastiketta. Laita päälle vielä halutessasi hieman juustoraastetta.
  • Kypsennä ruokaa 200 asteessa uunin keskiritilätasolla 30-40 minuuttia.
  • Tarjoa broilerilasagnette heti.

Usein kysytyt kysymykset: Broilerilasagnette

1. Mitä broilerilasagnette on?

Broilerilasagnette on lasagnen inspiroima pastaruoka, jossa käytetään broileria perinteisen jauhelihan sijaan. Se on kermaisen juustoinen, tomaattinen ja täyttävä arkiruoka.

2. Kuinka nopeasti sen voi tarjota?

Broilerilasagnette valmistuu noin 30–40 minuutissa. Kun ruoka on kypsennetty ja juusto sulanut kauniisti pinnalle, se on heti valmis tarjottavaksi.

3. Voiko sen tehdä etukäteen?

Kyllä. Broilerilasagnette kestää hyvin jääkaapissa 1–2 päivää. Sen voi lämmittää uunissa tai mikrossa ennen tarjoilua.

4. Mitä lisukkeita sopii broilerilasagnetten kanssa?

  • Raikas vihersalaatti
  • Valkosipulileipä tai patonki
  • Kevyt coleslaw tai marinoidut kasvikset

5. Kenelle ruoka sopii?

Broilerilasagnette on koko perheen ruoka. Se maistuu lapsille ja aikuisille, ja reseptiä voi muokata kevyemmäksi käyttämällä vähärasvaista kermaa ja juustoa.

6. Voiko reseptiä muunnella?

Ehdottomasti!

  • Lisää kasviksia (esim. paprikaa, kesäkurpitsaa, pinaattia)
  • Käytä täysjyväpastaa kevyempään versioon
  • Vaihda juustot oman maun mukaan
Broilerilasagnette

Kauppalista

Yhteistyössä