Grilliburgerit
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 6 hampurilaissämpylää
- 600 g naudan jauhelihaa
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ tl suolaa
- mustapippurirouhetta
- 100 g fetajuustoa
Coleslaw:
- 200 g keräkaalia
- 1 porkkana
- 150 g Baba Ganoushia -munakoisotahnaa
Lisäksi:
- 1-2 prk 1-2 prk Baba Olivinade -oliivitahnaa
- 2 tomaatteja
- 2 sipulia
- 50 g fetajuustoa
- 6 salaatinlehteä
Valmistusohje
- Halkaise hampurilaissämpylät ja ota sivuun.
- Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja lisää joukkoon suolan ja mustapippurin kanssa.
- Murenna joukkoon fetajuusto. Sekoita massa tasaiseksi.
- Valmista coleslaw.
- Leikkaa keräkaali ohuiksi suikaleiksi tai raasta. Raasta porkkana.
- Sekoita raasteiden joukkoon Baba Ganoush munakoisotahna.
- Muotoile jauhelihapihvit ja grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin kypsäksi.
- Leikkaa tomaatit ja kuoritut sipulit viipaleiksi.
- Kuumenna hampurilaissämpylät kevyesti grillissä.
- Levitä sämpylän alimmalle puolikkaalle Olivinade oliivitahnaa.
- Laita päälle salaatinlehti, coleslaw, pihvi, tomaatti- ja sipuliviipaleita.
- Murenna päälle fetajuustoa
- Laita päälle toinen sämpylän puolikas.
- Tarjoa grilliburgerit heti!
