Grilliburgerit
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- hampurilaissämpylä hampurilaissämpylä
- 600 g naudan jauheliha
- 2 valkosipulinkynsi
- ½ tl suola
- mustapippurirouhe
- 100 g fetajuusto
Coleslaw:
- 200 g keräkaali
- 1 porkkana
- 150 g Baba Ganoush
Lisäksi:
- 1-2 prk Baba Olivinade oliivi-valkosipulitahna
- 2 tomaatti
- 2 sipuli
- 50 g fetajuusto
- 6 salaatinlehti
Kesän grillikausi jatkuu vielä. Kokoa perhe koolle ja valmista ihanat grilliburgerit. Näissä burgereissa maistuu Baba Foodsin herkullisen trendikkäät maut yhdistettynä mehevään jauhelihapihviin, johon makua antaa fetajuusto.

Grilliburgerit
6 annosta
6 hampurilaissämpylää
600 g naudanjauhelihaa
2 valkosipulinkynttä
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä maun mukaan
100 g fetajuustoa
Coleslaw:
200 g keräkaalia
1 pieni porkkana
150 g Baba Ganoushia -munakoisotahnaa
Lisäksi:
1-2 prk Baba Olivinade -oliivitahnaa
2 tomaattia
2 sipulia
50 g fetajuustoa
6 salaatinlehteä

Halkaise hampurilaissämpylät ja ota sivuun.
Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja lisää joukkoon suolan ja mustapippurin kanssa. Murenna joukkoon fetajuusto. Sekoita massa tasaiseksi.
Valmista coleslaw. Leikkaa keräkaali ohuiksi suikaleiksi tai raasta. Raasta porkkana. Sekoita raasteiden joukkoon Baba Ganoush munakoisotahna.
Muotoile jauhelihapihvit ja grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin kypsäksi.
Leikkaa tomaatit ja kuoritut sipulit viipaleiksi. Kuumenna hampurilaissämpylät kevyesti grillissä. Levitä sämpylän alimmalle puolikkaalle Olivinade oliivitahnaa. Laita päälle salaatinlehti, coleslaw, pihvi, tomaatti- ja sipuliviipaleita. Murenna päälle fetajuustoa. Laita päälle toinen sämpylän puolikas.
Tarjoa heti!