Pyttäri
Uusimmat reseptit
Advertising information
Makkaran ystävät ovatkin jo ehkä huomanneet kauppojen hyllyillä kivan uutuustuotteen. HK Ruokatalon Sininen Lenkki on saanut kaverikseen Sinistä Tankomakkaraa, jota myydään 700 gramman pötköinä ja siitä saa kuutioiden lisäksi myös kätevät makkarapihvit ja makkaraviipaleet vaikkapa lämpöisten voileipien päälle.
Ja mikäpä sen parempaa pikaruokaa kuin kunnon pyttäri, jonne voi toki lisäillä kaikenlaisia jämiä mitä kaapista löytyy.
Pyttäri
4 annosta
170 g HK Amerikan pekonia
700 g HK Sinistä tankomakkaraa
2 sipulia silppuna
10 keskikokoista perunaa kypsänä
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
Persillade mausteseosta
tuoreita yrttejä maun mukaan
margariinia tai voita paistamiseen
4-8 munaa, ripaus suolaa
Viipaloi pekoni ja paista se kuumassa pannussa. Lisää joukkoon kuutioitu tankomakkara ja sipulisilppu, kääntele hetki. Lisää perunakuutiot. Mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella ja Persillade-mausteseoksella.
Silppua joukkoon halutessasi tuoreita yrttejä.
Paista seuraksi kananmunia. Mausta ripauksella suolaa.
Tarjoa seuraksi maustekurkkuja ja punajuuria.