Pekoninen uunilenkki

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Pekonilla vuorattu makkara maistuu varmasti makkaran ystäville. Sisään voit kätkeä sinappia, tomaatti-, ja juustoviipaleita.
Tarjoa lisäksi kuohkeaa perunasosetta ja valkosipulilla maustettuja vihreitä papuja.

Pekoninen uunilenkki
n. 4 annosta

500 g Hk:n metrilenkkiä
1-2 tomaattia viipaleina
n. 100 g emmentaljuustoa
sinappia
2 pkt (n. 300 g) Amerikan pekonia
300 g vihreitä papuja pakastealtaasta
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

Leikkaa makkaraan viiltoja. Paina niihin tomaatti-, ja juustoviipaleet. Mausta sinapilla.
Kieritä makkaran ympärille pekonia.
Laita uunivuoan pohjalle vihreitä papuja ja silputtuja valkosipulinkynsiä.
Nosta päälle makkara. Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta on rapea.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä