Makkarapata

  • 15 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
makkarapata
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

63 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Makkarapadan maku paranee seistessään, kuten useimpien pata- ja keittoruokien. "Päivän vanhana" on ihana lämmittää eilinen ruoka vaikka lounaaksi. Lisäksi tämä arkiruokien klassikko on edullinen valmistaa.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • tilkka öljyä
  • n. 500 g perunoita
  • 2 isoa sipulia lohkoina
  • ½-1 punainen paprika suikaleina
  • ½ keskikokoista kesäkurpitsaa suikaleina
  • 3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 3 isoa tomaattia lohkoina
  • 2 tl Provencen mausteseosta
  • suolaa myllystä
  • 4-5 dl vettä
  • 500 g makkaraa kuutioina
  • tuoretta persiljaa silppuna

Valmistusohje

  • Kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, kuullota perunoita hetki.
  • Lisää joukkoon lohkotut sipulit, suikaloidut paprikat ja kesäkurpitsa, sekä valkosipuli, tomaatit ja mausteet.
  • Lisää vesi ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes perunat ovat melkein kypsiä.
  • Kuutioi kattilaan muhimaan makkarat, anna kiehua vielä hetki, kunnes perunat ovat täysin kypsiä.
  • Tarkista maku.
  • Ripottele joukkoon tuoretta persiljaa.
  • Tarjoa makkarapata sellaisenaan.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä