Makkarapata
- 15 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- tilkka öljyä
- n. 500 g perunoita
- 2 isoa sipulia lohkoina
- ½-1 punainen paprika suikaleina
- ½ keskikokoista kesäkurpitsaa suikaleina
- 3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 3 isoa tomaattia lohkoina
- 2 tl Provencen mausteseosta
- suolaa myllystä
- 4-5 dl vettä
- 500 g makkaraa kuutioina
- tuoretta persiljaa silppuna
Valmistusohje
- Kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, kuullota perunoita hetki.
- Lisää joukkoon lohkotut sipulit, suikaloidut paprikat ja kesäkurpitsa, sekä valkosipuli, tomaatit ja mausteet.
- Lisää vesi ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes perunat ovat melkein kypsiä.
- Kuutioi kattilaan muhimaan makkarat, anna kiehua vielä hetki, kunnes perunat ovat täysin kypsiä.
- Tarkista maku.
- Ripottele joukkoon tuoretta persiljaa.
- Tarjoa makkarapata sellaisenaan.