Juustoiset siskonmakkara-pekonipihvit

  • 10 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

45 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Kaupan kassapoika kyseli hiljattain voiko siskonmakkaroista tehdä muutakin kuin keittoa. Tältäkin sivustolta löytyy muutama ohje pyöryköihin ja pihveihin. Siskonmakkarat ovat valmiiksi suolaisia, joten ylimääräisiä mausteita ei makkaramassaan kannata lisäillä. Sen sijaan yrtit antavat seokselle lisää makua.

Valmistin pihvit miesporukalle, joten lisäsin joukkoon hieman pekonia sekä juustoa. Pekonin voi halutessaan jättää myös pois. Juusto antaa pihveille mehevyyttä. Nämä pihvit valmistuvat todella nopeasti!

Advertising information

Ainekset

10kpl annosta
  • 500g siskonmakkaraa
  • 200g pekonia
  • 1 ruukku ruohosipulia
  • 100g juustoraastetta

Valmistusohje

  • Purista siskonmakkarat kulhoon.
  • Paloittele joukkoon pekoni ja silppua ruohosipuli.
  • Sekoita ainekset yhdessä juustoraasteen kanssa.
  • Taputtele kostutetuin käsin pieniksi pihveiksi ja paista lettupannulla tai paistinpannulla rasvassa.
  • Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä