Pikkukokki®: Minijoulutortut

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

40 annosta
  • 500 g lehtitaikinalevy
  • 200 g luumumarmeladi
  • kananmuna
  • tomusokeri

Jouluähkyn helpottamiseksi pienet suupalat  ovat tervetulleita.
Nämä pienoisjoulutortut ilahduttavat, sillä ne ovat  paitsi tietysti herkullisia, myös suloisia.
Täytteeksi voit toki perinteisen luumumarmeladin sijaan käyttää myös muita paistonkestäviä marmeladeja.

Pikkukokki®: Minijoulutortut
40 kpl

500 g lehtitaikinalevyjä
200 g luumumarmeladia tai muuta paistonkestävää marmeladia
Voiteluun:
kananmuna

Pinnalle:
tomusokeria

Laita lehtitaikinalevyt sulamaan leivinpaperiarkin päälle.
Leikkaa levyt neliöiksi ja neliöt vielä pieniksi neliöiksi.
Laita jokaisen neliön pinnalle nokare paistonkestävää marmeladia.
Leikkaa neliön jokaiseen sivuun pieni lovi siten, että joka toisella sivulla se on alalaidassa ja joka toisessa ylälaidassa. Käännä nämä yhdessä kohti keskustaa siten, että torttuihin jää kauniit sakarat.
Voitele taikinaosat rikotulla kananmunalla.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.

Ripottele halutessasi pinnalle tomusokeria.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä