Kääretortun perusohje

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Dansukker kanssa.

Kääretorttu on helppotekoinen leivonnainen, josta saat monenlaista tarjottavaa täytteitä vaihtaen.
Kokeile myös erilaisia kuorrutuksia aina kermavaahdosta sokerimassaan, tai leikkaa pieniksi leivoksiksi ja koristele makusi mukaan.

Advertising information

Ainekset

1 annosta
  • 4 kananmunaa
  • 1-1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1½ dl perunajauhoja TAI
  • 1½ dl vehnäjauhoja (vaihtoehto) TAI
  • 1½ dl gluteenitonta jauhoseosta
Väliin:
  • mansikkahilloa tai muuta hilloa
Pinnalle:
  • lemon curd -sitruunatahnaa
  • sokerimassaa

Ohje

  • Vaahdota munat ja Siro erikoishieno sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti muna-sokerivaahtoon.
  • Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia.
  • Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille tai keittiöliinan päälle.
  • Levitä väliin esimerkiksi marjahilloa ja kääri rullalle.
  • Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: