Kääretortun perusohje
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Video: Kääretorttu
Ainekset
1 annosta
- 4 kananmunaa
- 1-1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
- 1½ dl perunajauhoja TAI
- 1½ dl vehnäjauhoja (vaihtoehto) TAI
- 1½ dl gluteenitonta jauhoseosta
Väliin:
- mansikkahilloa tai muuta hilloa
Pinnalle:
- lemon curd -sitruunatahnaa
- sokerimassaa
Valmistusohje
- Vaahdota munat ja Siro erikoishieno sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti muna-sokerivaahtoon.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia.
- Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille tai keittiöliinan päälle.
- Levitä väliin esimerkiksi marjahilloa ja kääri rullalle.
- Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
Kauppalista
Uusin Viikon ruokalista®
Viikon ruokalista® vko 50/2024
Tilaa viikon ruokalista suoraan sähköpostiin