Brownies
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
9-12 annosta
- 200 g tummaa suklaata
- 150 g voita
- 2 ½ dl sokeria
- 3 kananmunaa
- 1 ½ dl vehnäjauhoja
- ½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
- 6 digestive keksiä
Valmistusohje
- Paloittele suklaa kattilaan. Lisää voi.
- Sulata miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes suklaa ja voi on sulanut.
- Sekoita joukkoon sokeri, munat, vehnäjauhot, kaakaojauhe, vaniljasokeri ja karkeaksi rouhitut Digestive-keksit.
- Kääntele taikina tasaiseksi ja levitä leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan, jonka koko on noin 15x30 cm.
- Paista 175 asteessa noin puoli tuntia, tai kunnes pinta on jähmettynyt ja saanut hieman väriä.
- Anna jäähtyä hetken aikaa ja leikkaa terävällä veitsellä pieniksi paloiksi.
- Vinkki! Voit tarjota hieman lämpimän brownies -palan seuraksi vaniljajäätelöä.