Wienernougat-pullat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Wienernougat-pullat
5 dl maitoa
50 g hiivaa
1 muna
1,5 dl sokeria
1 tl suolaa
2 rkl kardemummaa
n. 1,5 l vehnäjauhoja
150-200 g voita tai margariinia sulatettuna
Välissä: pehmeää margariinia tai voita, Dan sukkerin kaneli-sokeriseosta ja Fazerin Wienernougat crushia
Voiteluun: kananmunaa
Päällä: Wienernougat crushia
Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.
Lisää joukkoon muna, sokeri, suola, kardemumma ja vehnäjauhot, sekä lopuksi sulatettu rasva.
Anna taikinan kohota kaksikertaiseksi lämpimässä paikassa leivinliinan alla.
Kaaviloi taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Voitele levy pehmeällä rasvalla, ripottele pinnalle kaneli-sokeriseosta ja Wienernougat crushia.
Käännä tiukalle rullalle, leikkaa noin 4 senttimetriä leveiksi paloiksi.
Nosta palat pystyyn paperisiin muffinivuokiin, kohota.
Voitele pullat munalla, ripottele pinnalle Wienernougat crushia.
Paista 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.