Veriappelsiini-suklaapalat

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Upeat punaiset veriappelsiinit kutsuivat minua hedelmävadilla. Olisihan niistä voinut tehdä jotain terveellisempääkin, mutta tällä kertaa käytin niitä pellilliseen suklaapaloja.
Kaapissa oli myös Kantolan ABC-keksejä. Niitä olin jo katsellut sillä silmällä, että niillä voisi nimikoida, tai laittaa ainakin alkukirjaimen lastenkutsuille valmistettuihin muffineihin tai muihin leivonnaisiin. Ystävänpäivän kunniaksi valitsin aiheeksi sopivan tekstin ja pursotin kekseihin mansikkatomusokeri-vesiseoksella hieman väriä.
Tarjoa lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai kermavaahtoa!

Veriappelsiini-suklaapalat

3 munaa
3 dl sokeria
1 1/2 dl ohrakasta
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 maustemitallinen DrOetkerin vanilja-aromia
1,5 dl maitoa
100-150 g sulatettua suklaata
1/2 dl ruokaöljyä
1/2 dl veriappelsiinimehua
1/2-1 veriappelsiinin kuori raasteena

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä vanilja-aromi.
Sekoita joukkoon maito, sulatettu suklaa (sulata mikrossa puolen minuutin jaksoissa noin puolitoista minuuttia välillä sekoitellen), ruokaöljy, veriappelsiininmehu ja kuoriraaste.

Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Tarjoa lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai kermavaahtoa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä