Vaniljapusuja

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Vaniljapusuja

0,5 l maitoa
50 g hiivaa
2dl sokeria
2tl suolaa
2rkl kardemummaa
n. 14dl vehnäjauhoja
200g margariinia

täyte:
100g margariinia
4rkl sokeria
2tl vaniljasokeria

valmiin pullan väliin:

2 pss vaniljakastikeaineksia sekoitettuna puoleen litraan maitoa+ 2dl kermavaahtoa

Liuota
hiiva kädenlämpöiseen maitoon, lisää sokeri, suola ja kardemummaa.
Alusta taikinaan jauhot, lisää lopuksi sulatettu margariini. Kohota
lämpimässä paikassa liinan alla. Leivo taikinasta pyöreitä pullia
(puolen litran taikinasta tulee 20 pullaa) ja kaulitse ne sitten
soikeiksi levyiksi. Levitä levylle
margariini-sokeri-vaniljasokeri-levitettä ja käännä pulla puolikuun
malliseksi niin, että levite jää pullan sisään. Kohota pullat vielä
kerran ja voitele munalla. Paista 200 asteessa.

Valmiin pullan
täyte: sekoita vaniljakastikeainekset maitoon. Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoita kastike ja kerma keskenään. Avaa kypsä pulla siitä kohtaa,
josta sen painelit kiinni. Täytä jäähtyneet pullat täytteellä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä