Valkosuklaapalat

Uusimmat reseptit
Advertising information
Makeaa tarjottavaa n 15 minuutissa.
Valkosuklaapalat
Pohja:
4 munaa
3 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
150 g sulatettua margariinia
1,5 dl maitoa
Kuorrute:
1 dl kermaa
250 g valkosuklaarouhetta
Pinnalla: marsipaanikukkia
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä margariinisula ja maito.
Paista
leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 225 asteisessa uunissa
keskiritilätasolla n 10 minuuttia, valmista sillä aikaa kuorrute.
Kuumenna kerma kattilassa, lisää joukkoon valkosuklaarouhe, sekoita, kunnes suklaa sulaa.
Kaada kuorrute kypsän pohjan pinnalle, koristele halutessasi.