Vadelma-limettitorttu (gluteeniton)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • muna
  • sokeri
  • perunajauho
  • leivinjauhe
  • vaniljasokeri
  • vadelma
  • limen kuoriraaste
  • tomusokeri
  • vesi
  • limen mehu
  • vaaleanpunainen elintarvikeväri

Joko olette kokeilleet Brunon valkaisemattomasta miniaaltopahvista valmistettuja paistovuokia?
Niissä on kätevä paistaa pienet piiraat viemisiksi tai muistamiseksi ystävälle.
Pakkauksessa on kolme vuokaa, joiden halkaisija on 17 cm.

Paistoin kolme piirasta ystävänpäivämuistamisiksi.
Tämä taikina riittää kolmeen vuokaan.

Vadelma-limettitorttu (gluteeniton)
3 kpl tehtynä Brunon miniaaltopahvista valmistettuihin paistovuokiin

4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 1/2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
150 g vadelmia
1/2 limen kuoriraaste

Pinnalle:
3 dl tomusokeria
n. 2 rkl vettä
1/2 limen puristettu mehu
ripaus vaaleanpunaista elintarvikeväriä

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekoita tasaiseksi.
Lisää kohmeiset vadelmat ja limen kuoriraaste.
Jaa taikina kolmeen pieneen vuokaan ja kypsennä 200 asteisen uunin toiseksi alimmalla ritilätasolla 10-15 minuuttia.

Sekoita tomusokeri, vesi, limen mehu, sekä elintarvikeväri tasaiseksi tahnaksi, levitä vielä hieman lämpimän tortun pinnalle.
Ripottele pinnalle sydänrakeita tai muita vaaleanpunaisia koristeita.

Pakkaa tortut Look-uunipusseihin, sido pussit nauhalla ja vie ystävälle.


Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä