Tomaatti-juustosarvet

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • vehnäjauho
  • leivinjauhe
  • suola
  • juustoraaste
  • margariini
  • kermaviili
  • kananmuna
  • tomaatti
  • aurinkokuivattu tomaatti
  • basilika
  • persilja
  • mustapippuri
  • seesaminsiemeniä
  • unikonsiemeniä

 

Nämä ovat suorastaan syntisen hyviä, kannattaa kokeilla,
valmistukseen kuluu aikaa 15 minuuttia + paisto päälle. Syömisen hoitaa
vielä nopeammin!

Kaikki hiivataikinakammoiset,
nyt leivontahommiin, tähän käytetään vain leivinjauhetta, ei siis
turhia kohottamisia!

Tomaatti-juustosarvet 16 kpl

4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
2 dl juustoraastetta
50 g margariinia
1 prk kermaviiliä

Täyte:
1 muna
1,5 dl juustoraastetta
1 tomaatti kuutioina tai 1 dl pieneksi kuutioituja aurinkokuivattuja tomaatteja
1 rkl hienonnettua basilikaa tai persiljaa
ripaus mustapippuria

Voiteluun:
munaa

Pinnalle:
juustoraastetta tai seesamin- tai unikonsiemeniä

Sekoita
kuivat aineet, juustoraaste ja pehmeä margariini. Lisää kermaviili ja
sekoita vain sen verran, että ainekset tasoittuvat.

Jaa taikina
kahteen osaan ja kaulitse jauhoja apuna käyttäen pyöreä ympyrä, joka on
halkaisijaltaan n. 30 cm.
Jaa taikina kahdeksaan sektoriin. Tee toiselle
taikinaosalle samoin. Sekoita täytteen ainekset sekaisin ja laita
lusikallinen jokaisen taikinasektorin leveään kohtaan. Kääri rullalle
leveästä päästä aloittaen ja käännä sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta tai siemeniä.

Paista 225-asteisessa uunissa keskiritilätasolla 12-15 minuuttia.

 

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä