Sitruunaiset mustikkakuppikakut

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kesäiset ja mehevät kuppikakut valmistat helposti mustikoista.
Voit käyttää tuoreita tai pakastemustikoita.
Pensasmustikat sopivat koristeluun, mutta leivonnaisissa ne ovat melko miedon makuisia.

Sitruunaiset mustikkakuppikakut
10-12 kpl

2 munaa
2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr.Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr.Oetker Vaniljasokeria
2 1/2 dl sulatettua voita tai margariinia TAI juoksevaa margariinia
muutama tippa Dr.Oetker Sitruuna-aromia
2-3 dl mustikoita

Pinnalle:
2 dl vispikermaa
2 rkl sokeria
1 tl Dr.Oetker Vaniljasokeria
1 dl mustikoita
Dr.Oetker Princess Lillifee koristerakeita

Lisäksi: Dr.Oetker Muffinivuokia

Riko kulhoon munat.
Mittaa joukkoon sokeri.
Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja sulatettu voi tai margariini.
Sekoita ainekset tasaiseksi puuhaarukalla.
Mausta sitruuna-aromilla vähän kerrallaan. Maista taikinaa. Kun maku on sopivan sitruunainen, sekoita joukkoon varovasti mustikat.

Jaa ainekset muffinivuokiin ja paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Kuorruta jäähtyneet muffinit.
Vaahdota kerma. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Pursota kermavaahto muffinien pinnalle ja koristele mustikoilla ja Princess Lillifee koristerakeilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä