Sitruksinen lakritsi-suklaatorttu
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tämä jännittävä torttu muistetaan!
Pohjan pikimustat keksit maistuvat salmiakilta ja aavistuksen
tuliselta chililtä.
Täytteen sitruunainen rahka piristää torttua ja lakritsi-suklaapatukat
tuovat torttuun jännää makua.
Sitruksinen lakritsi-suklaatorttu
1/2 pkt (=1 pötkö) LU Domino Black Salmiakki-Chili -keksejä
50 g margariinia
Täyte:
200 g sitruunarahkaa
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 munaa
1 tl vaniljasokeria
2-3 Marabou Chok-o-licious suklaapatukkaa
Pinnalle:
1 dl vispikermaa
1 tl vaniljasokeria
1-2 kpl LU Domino Black Salmiakki-chili keksejä
sitruunaviipale
1 Chok-o-licious suklaapatukka
Murusta keksit ja sekoita ne sulatettuun margariiniin. Painele seos
halkaisijaltaan 20 cm piirasvuoan pohjalle. Voit käyttää myös
irtopohjavuokaa, mutta vuoraa pohja silloin leivinpaperilla.
Sekoita keskenään sitruunarahka, vaniljakastike, munat, vaniljasokeri
ja Choc-o-licious suklaapatukat silputtuna.
Kaada täyte keksipohjan päälle ja kypsennä 200 asteessa uunissa noin
puoli tuntia, tai kunnes pinta on hyytynyt.
Koristele jäähtynyt torttu vaniljasokerilla maustetulla kermavaahdolla
ja murustetuilla Salmiakki-chili Dominoilla, sirtuunaviipaleella ja
Chok-o-licious suklaapaloilla.