Sateenkaarikakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Lastenkutsujen helppo kakku valmistuu kääretortusta.
Täytteeksi voit laittaa melkeinpä mitä tahansa hilloa, kermaa, voikreemiä, marjoja tai hedelmiä.
Lapset rakastavat värejä ja koristekuvioita.
Värjää kerma markettien leivontahyllyistä löytyvillä Dr.Oetkerin nestemäisillä elintarvikeväreillä.

Elintarvikevärit

Sateenkaarikakku
10-13 annosta

Pohja:
4 munaa
1 1/2 dl sokeria (kokeile myös tummia sokereita)
1 1/2 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta

Väliin:
200 g boysenmarjahilloa
1 omena raastettuna

Pinnalle:
2 dl vispikermaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Dr.Oetker punaista, sinistä, vihreää ja keltaista elintarvikeväriä
Princess Lillifee koristekuvioita

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, paista 225 asteessa noin 7 minuuttia.
Kumoa sokeroidulle leivinpaperille tai keittiöpyyhkeen päälle.

Sekoita boysenmarjahillon joukkoon raastettu omena, levitä jäähtyneelle torttulevylle.

Vaahdota vispikerma, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Jaa seos neljään eri kippoon ja värjää nestemäisillä elintarvikeväreillä. Lisää värejä tarvittaessa pienissä erissä vähän kerrallaan.
Pursota raidoiksi tortun pinnalle.
Koristele Princess Lillifee -koristekuvioilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä