Puolukkaruudut

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Reilun kaupan
sertifikaatti on tae siitä, että tuottaja on saanut työstään kunnon
korvauksen, eikä lapsityövoimaa ja ympäristölle vahingollisia
tuotantotapoja ole käytetty. Ostamalla tuotteita voi vaikuttaa
kehitysmaiden hyvinvointiin. Reilun kaupan
lisillä on esimerkiksi Malawissa parannettu vesihuoltoa ja ostettu
lääkkeitä. Pieniin muutoksiin arjen kulutustottumuksissa kannustetaan
myös Reilun kaupan viikolla 25.10.–31.10.2010.

Suomessa Reilun kaupan valikoimissa on kaikkiaan 1500 erilaista tuotetta, joista 15 on sokeri- ja siirappituotteita.

Leivo syksyn kahvipöytään ihanan erilainen leivonnainen, jonka valmistat helposti isommallekin joukolle uunipellillä ja reilun kaupan sokereita käyttämällä saat lisäksi hyvän mielen herkuttelun lomassa.

Puolukkaruudut

Puolukkaruudut
n. 25 palaa

4 munaa
3 dl luomuruokosokeria
3 dl luomu täysjyvävehnäjauhoja
1 dl leseitä
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl öljyä
1 dl puolukkamehua tai maitoa

Kuorrutus:
300 g ruokotomusokeria
1/2 dl öljyä
4-5 rkl puolukkamehua
n. 2 dl puolukoita

Vaahdota munat ja luomuruokosokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, öljy ja puolukkamehu.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes pinta on kiinteä.

Sekoita ruokotomusokeri, öljy ja puolukkamehu tasaiseksi tahnaksi.
Levitä lämpimän taikinalevyn päälle.
Ripottele pinnalle puolukoita.

dansukker lokakuu Voit valmistaa puolukkaruudut jopa paria päivää aikaisemmin. Säilytä suojattuna jääkaapissa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä