Päärynäinen After eight -piiras

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kauppojen käytäville alkaa taas kasaantua metrien pinot houkuttelevia joulusuklaita.
Niitä ei voi olla huomaamatta, joten mukaani tarttui ihanan minttuiset After eight -suklaat.
Koska kaapissani oli myös DrOetkerin Chocolat Surprise suklaaleivosaineksia, päätin kokeilla jotain suklaisen makeaa herkkua.
Edellämainittuihin aineksiin kuuluu alumiinisia muffinivuokia. Aineksiin lisätään vain kananmunia ja paketin mukana olevaa suklaata sulatettuna. Lopputuloksena on mutakakun tyyppinen suklaaleivonnainen, jonka sisus on ihanan valuvaa suklaata.
Ohjeita uhmaten valmistin aineksista leivonnaisen piirasvuokaan.
Kovin kaunishan tästä ei tullut, mutta maku oli kyllä herkullinen.
Tuoreilla mintunlehdillä olisi saanut hieman väriä koristeluun.

Päärynäinen After eight -piiras

2 pkt DrOetker Chocolat Surprise suklaaleivosaineksia
4 munaa
1 pieni prk säilykepäärynää
n. 15 kpl After eight suklaata

Sekoita kulhossa suklaaleivosainekset ja kananmunat.
Sulata pakkauksen mukana olevat suklaapussit kuumassa vedessä keittäen.
Sekoita sula suklaa taikinaan ja kaada taikina voideltuun piirasvuokaan.
Viipaloi pinnalle valutetut säilykepäärynät.

Kypsennä piirasta 250 asteisessa uunissa alimmalla ritilätasolla n. 15 minuuttia.
Nosta loppuvaiheessa pinnalle suklaat ja käytä piirasta uunissa, kunnes suklaat hieman sulavat.

Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.

HUOM! Voit toteuttaa taikinan itse Mutakakun ohjeella.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä