Omar-palat

Uusimmat reseptit
Advertising information
Uutuustuotteet herättävät usein mielenkiintoni, varsinkin kun kyseessä on makeat tuotteet.
Suklaat erityisesti ovat mielenkiintoisia, sillä niistä saa herkullisia kylmiä ja lämpimiä jälkiruokia ja leivonnaisia.
Nyt kokeilin uutta Omar-suklaata, jota myydään 200 gramman levyinä.
Omar-palat uunipellillinen
4 munaa
3 dl sokeria
4 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 dl kaakaojauhetta
100 g margariinia
1 1/2 dl maitoa
Kuorrute:
100 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g Omar-suklaata
1/2 dl maitoa tai kermaa
Koristeeksi:
Omar-karkkeja
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi sulatettu margariini ja maito.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Sulata paloiteltu suklaa esimerkiksi mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä noin kahden minuutin ajan. Sekoita välillä, jotta suklaa ei pala.
Sekoita suklaa tuorejuuston joukkoon, ohenna kermalla tai maidolla.
Levitä seos kypsän torttulevyn pintaan.
Koristele paloitelluilla Omar-karamelleilla.