Juustoiset pestokiekot

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • voi
  • margariini
  • vehnäjauho
  • leivinjauhe
  • maitorahka
  • basilika-pesto
  • juustoraaste
  • kananmuna
  • pinjansiemeniä

Innostuin kehittelemään tämän reseptin siksi, että kevään lähestyessä monet viettävät erilaisia juhlia ja pohtivat parhaillaankin tarjottavia.
Tämä ohje on helppo ja nopea toteuttaa, nämä voi leipoa vaikka etukäteen pakastimeen.
Laitoin kiekot Brunon alumiinivuokiin, mutta voit käyttää myös esimerkiksi paperisia vuokia tai paistaa kiekot pellillä sellaisenaan.

Juustoiset pestokiekot
26 kpl

250 g voita tai margariinia
5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
250 g maitorahkaa

1 prk (190 g) Barilla Pesto alla Genovese basilika-pestoa
2-3 dl juustoraastetta

Voiteluun: muna
Pinnalle: pinjansiemeniä

Vatkaa hieman pehmeä voi ja jauhot + leivinjauhe sähkövatkaimella sekaisin.
Lisää joukkoon rahka ja sekoita ainekset tasaiseksi.

Kaulitse taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi jauhoja apuna käyttäen.
Levitä pinnalle pesto ja ripottele päälle vielä juustoraaste.
Kääri tiukalle rullalle ja leikkaa 2-3 cm levyisiksi paloiksi.

Laita kiekot leikkauspinta ylöspäin alumiinivuokiin, voitele munalla ja ripottele pinnalle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä