Fudge-whoopies
Uusimmat reseptit
Advertising information
Pikkuleivät sopivat mainioisti myös joulunajan viemiseksi. Nämä suklaamoussella täytetyt pikkuleivät vaativat kylmäsäilytyksen. Voit toki valmistaa pikkuleivät etukäteen ja täyttää juuri ennen tarjoilua.
Oletko jo kokeillut Dr.Oetkerin herkullisia uutuuksia, ihania pieniä leivontaan sopivia fudgepaloja ja pieniä suklaahippusia? Tutustu myös Dr.Oetkerin uusittuihin nettisivuihin ja hae vinkit leivontaan!
Fudge-whoopies
70-80 pikkuleipää, 35-40 whoopiesia
150 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 munaa
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
1/2 tl Dr.Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr.Oetker Vaniljasokeria
1/2 dl Dr.Oetker Fudge Chunks
1/2 dl Dr.Oetker Chocolate Chips, valkosuklaa
Täyte:
2 1/2 dl kylmää maitoa
1 pussi (130 g) Dr.Oetker kakkumoussea, suklaanmakuinen
Dr.Oetker Piparminttuaromia tai muuta Dr.Oetker aromia
Vaahdota voi, sokeri ja fariinisokeri keskenään.
Lisää munat yksitellen vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet yhdessä Fudge Chunks ja Chocolate chipsien kanssa taikinaan ja kääntele tasaiseksi.
Pursota taikina tasakokoisiksi euron kolikon kokoisiksi ympyröiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Jätä reilusti tilaa väleihin.
Paista 175-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.
Valmista täyte.
Mittaa maito kulhoon ja sekoita joukkoon Dr.Oetker kakkumousse.
Vatkaa sähkövatkaimella muutaman minuutin ajan.
Mausta piparminttuaromilla varovasti annostellen ja tarkista maku.
Levitä puolet pikkuleivistä työlaudalle ja pursota suklaamoussea päälle. Paina päälle toinen pikkuleipä.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.