Appelsiinipalat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Leivonta-aromit ovat todella käteviä ja niillä saa tutustakin leivonnaisesta monenmakuista tarjottavaa.
Tässä appelsiinilla maustettuja paloja.
Kuorrutteen läpi kuultaa hieman pohjataikina, sillä käytin siinä kaakaojauhetta.
Voit jättää kaakaojauheen pois ja korvata sen vehnäjauhoilla.
Appelsiinipalat (pellillinen)
Pohja:
4 munaa
3 1/2 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
150 g margariinia
1 1/2 dl maitoa tai appelsiinista puristettua mehua
1 appelsiinin kuoriraaste
Kuorrute:
300-400 g tomusokeria
4-5 rkl vettä
appelsiiniaromia
keltaista tai oranssia elintarvikeväriä
Vaahdota munat ja sokeri, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sulatettu margariini ja maito, sekä appelsiininkuoriraaste.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle, reunalliselle uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Sekoita kulhossa tomusokeri ja vesi, lisää vettä sen verran, että saat paksun, mutta levittyvän tahnan.
Mausta appelsiiniaromilla, värjää seos halutun väriseksi elintarvikevärillä.
Levitä seos vielä lämpimän pohjan päälle.