Appelsiini-suklaakuppikakut

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Appelsiinin ja suklaan liitto on upea! Piilota maut herkullisiin muffineihin ja koristele runsaalla pursotuksella
näyttäviksi kuppikakuiksi. Vuoat ovat Dr.Oetkerin kevään uutuus-tuote. Pakkauksessa on 50 cupcake-vuokaa.

Koristelukukat ja helmet kuuluvat myös Dr.Oetkerin uutuuksiin.

Appelsiini-suklaakuppikakut
20 kpl

2 munaa
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
4 dl vehnäjauhoja
50 g (1 dl) Dr.Oetker Mantelirouhetta
2 tl Dr.Oetker Leivinjauhetta
1 dl tummaa suklaata karkeana rouheena
1 dl voisulaa
yhden appelsiinin kuoriraaste

Pinnalle:
200 g appelsiinituorejuustoa
4-5 dl tomusokeria
Dr.Oetker Vaniljatankoa myllystä rouhittuna
(appelsiininkuoriraastetta)

Koristeluun:
Dr.Oetker Minipearls koristeluhelmiä
Dr.Oetker Cupcake Daisies -kukkia

Vaahdota munat ja sokerit.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, rouhittu suklaa, sekä voisula ja appelsiinin kuoriraaste.
Jaa taikina Dr.Oetker Cupcake -vuokiin ja paista 200 asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
Jäähdytä.

Vatkaa appelsiinituorejuusto ja tomusokeri keskenään. Rouhi joukkoon vaniljatankoa myllystä ja mausta halutessasi appelsiininkuoriraasteella.
Pursota tahna jäähtyneiden muffinien päälle.

Koristele Minipearls koristeluhelmillä ja Cupcake Daisies kukilla.

Nosta pöytään ja herkuttele!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä