Lammaskaali

  • 30 min Työaika
  • 1 h 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 rkl öljy
  • 800 g lampaanliha
  • 1 ½ l vesi
  • 1 laakerinlehti
  • lihaliemikuutio
  • 1-2 kasvisliemikuutio
  • 10 mustapippuri
  • 1 sipuli
  • 700 g keräkaali
  • 2 porkkana

Lammaskaali on mainiota syysruokaa.
Valmista kerralla reilu annos ja nauti syystuulten tuivertaessa.
Lammaskaali
4 annosta

3 rkl öljyä
800 g lampaanlihaa
1 ½ l vettä
1 laakerinlehti
1-2 liha- tai kasvisliemikuutiota
10 mustapippuria
1 iso sipuli
700 g keräkaalia
2 porkkanaa
Leikkaa lampaanliha kuutioiksi ja paista kuumassa padassa öljyssä.
Lisää vesi, laakerinlehti, liha- tai kasvisliemikuutiot ja mustapippurit.
Anna kiehua miedolla lämmöllä noin tunti.
Leikkaa sipuli ja keräkaali lohkoiksi ja paloittele porkkanat.
Lisää ainekset pataan ja anna kiehua hiljalleen 30-45 minuuttia. Tarkista maku.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: