Samettinen kukkakaalikeitto

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

44 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

A vogel logo A vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Vogel

Syksyn upea vihannessato on parhaimmillaan. Kukkakaalitalkoot ovat saaneet ihmiset liikkeelle ja ideoimaan mitä erilaisempia ruokia kukkakaalista. Samettisen pehmeä kukkakaalikeitto on upean makuinen ja tämä keitto on saanut väriä Biotta vihannesmehusta. Tyylikäs keitto myös syksyn rentoihin juhliin.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 700 g kukkakaalia
  • 1 sipuli
  • vettä
  • 1 Herbamare Kasvisliemitiivistekuutio
  • 2 dl Biotta Vegetable Cocktail -vihannesmehua
  • 100-200 g sulatejuustoa TAI
  • 100-200 g tuorejuustoa TAI
  • 100-200 g kaurakermaa
Lisäksi:
  • Herbamare -yrttisuolaa TAI
  • Herbamare Såicy Pikant -yrttisuolaa

Valmistusohje

  • Paloittele kukkakaali ja kuorittu sipuli ja laita kattilaan. Laita vettä päälle sen verran että kasvikset peittyvät.
  • Murusta joukkoon Herbamare-kasvisliemitiivistekuutio ja lisää vihannesmehu.
  • Anna kiehua kannen alla, kunnes kukkakaali on pehmennyt.
  • Laita ainekset tehosekoittimeen ja lisää sulatejuusto. Pyöräytä sileäksi keitoksi.
  • Tarkista maku. Lisää tarvittaessa Herbamare -yrttisuolaa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: