Kana-texmexkeitto

  • 20 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

33 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 500 g Kariniemen Kananpojan fileesuikaleet
  • 2 rkl rypsiöljy
  • 1-2 rkl tacomauste
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynsi
  • ½-1 punainen chilipaprika
  • 1 punainen paprika
  • 500 g paseerattu tomaatti
  • 6 dl vesi
  • mustapippurirouhe
  • 380/230 g kidneypapu
  • 250 g pakastemaissi
  • tuore korianteri
  • smetana
  • ranskankerma

Lämmittävä kana-texmexkeitto on mainio pakkaspäivän keitto. Voit tarjota lisäksi myös mausteisia nachoja tai dipata keittoon pehmeitä tortilloja.

Kana-texmexkeitto
4-6 annosta

500 g Kariniemen Kananpojan fileesuikaleita, maustamaton
2 rkl rypsiöljyä
1-2 rkl tacomaustetta
1 iso sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½-1 punainen chilipaprika

1 punainen paprika
500 g paseerattua tomaattia
6 dl vettä
mustapippuria myllystä
380/230 g Kidneypapuja, valutettuna
250 g säilyke- tai pakastemaissia, valutettuna

Lisäksi:
tuoretta korianteria
(smetanaa tai ranskankermaa)

Ota Kananpojan fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Käsittele sillä välin kasvikset. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Suikaloi paprika.
Kuumenna öljy kattilassa. Paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
Lisää tacomauste, sipulisilppu ja hienonnetut valkosipulinkynnet ja chilipaprika sekä paprikasuikaleet.
Kääntele hetki. Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja mustapippuria myllystä.
Valuta kidneypavut ja maissi. Lisää ne keittoon ja kuumenna.
Tarkista maku.
Hienonna valmiin keiton joukkoon tuoretta korianteria.

Tarjoa halutessasi seuraksi smetanaa tai ranskankermaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä