Itämainen nuudeli-kookoskeitto
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Resepti kaupallisessa yhteistyössä Quornin kanssa.
Itämainen nuudeli-kookoskeitto on taivaallisen makuista ja sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Tämä keitto sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle. Herkulliset runsasproteiiniset sieniproteiinista valmistetut Quorn Kuutiot löydät kaupan pakastealtaasta. Mikäli valmistat aterian gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle, tarkista, että liemikuutiot ovat gluteenittomia.
Katso lisääAdvertising information
Ainekset
2 annosta
- 2-3 limenlehteä
- ½ punainen chili
- 2 tl tuoretta inkivääriä
- 2 rkl seesamiöljyä TAI
- 2 rkl chiliöljyä
- 1 rkl currytahna
- 300 g Quorn Kuutioita
- 2 rkl kalakastiketta
- 1½ l vettä
- 2 gluteenitonta kasvisliemikuutiota
- 4 dl kookosmaitoa
- 100 g nuudelia
Lisäksi:
- 1 dl mungin ituja
- Thai Basilikaa TAI
- tuoretta korianteria (vaihtoehto)
- limelohkoja
Valmistusohje
- Poista limenlehdistä kovat lehtiruodit ja hienonna lehdet.
- Hienonna chili ja inkivääri.
- Kuumenna öljy kattilassa. Lisää hienonnetut limenlehdet, chili, inkivääri ja currytahna.
- Lisää Quorn Kuutiot ja kääntele hetki. Lisää joukkoon kalakastike.
- Lisää vesi, kasvisliemikuutiot ja kookosmaito. Kiehauta.
- Laita nuudelit joukkoon ja anna kypsyä hetki.
- Jaa annoskulhoihin.
- Laita päälle mungin ituja ja Thai Basilikaa, sekä limelohkot.
- Tarjoa heti!
