Kesäkasvikset grillissä
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Alavuden öljynpuristamo
Kesäkasvikset maistuvat upeilta grillissä valmistettuina. Mikäli grilliä ei ole käytössä, voit valmistaa nämä myös uunissa pellillä. Kasviksiakin voit vaihdella oman mieltymyksen mukaan. Maustetuilla Alavuden Kylmäpuristetuilla Rypsiöljyillä saat upeaa makua grillikasviksiin. Raikas Sitruuna Rypsiöljy on upea makupari kesäkasviksille. Kokeile!
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- nippu kesäporkkanoita
- 2-3 sipulia
- 250 g varsiparsakaalia
- pieni kukkakaali
- 1-2 palsternakkaa TAI
- 1-2 juuripersiljaa (vaihtoehto)
- 200 g ruskeita herkkusieniä
- 3-4 valkosipulinkynttä
- maun mukaan suolaa
- reilusti Alavuden Kylmäpuristettu SITRUUNA rypsiöljyä
Valmistusohje
- Puolita kesäporkkanat pituussuunnassa.
- Kuori ja leikkaa sipulit lohkoiksi.
- Paloittele kukkakaali.
- Kuori palsternakka tai juuripersilja ja leikkaa pituussuunnassa puoliksi tai neljään osaan.
- Ota esille herkkusienet.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Laita ainekset kuumalle parilalle tai paistonkestävään vuokaan sekaisin. Ripottele pinnalle suolaa.
- Valuta päälle reilusti sitruunan makuista kylmäpuristettua öljyä.
- Grillaa välillä käännellen.
- Tarjoa grillikasvikset sellaisenaan tai muun ruoan lisänä.