Juustoinen kasviskiusaus

  • 15 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

90 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Nevalan Peruna logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Nevalan Peruna

Juustoinen kasviskiusaus sopii niin lounaaksi kuin seisovaan pöytään liha- tai kanaruoan rinnalle.
Voit laittaa joukkoon myös muita lempikasviksia.

Advertising information

Ainekset

5-6 annosta
  • 700 g Nevalan peruna, kiusausperunaa
  • 1 sipuli
  • 250 g sulatejuustoa
  • 200 g mozzarellajuustoa raasteena
  • 400 g kesäkurpitsaa
  • 1 paprika
  • ½-1 dl viipaloituja oliiveja
  • 100-200 g miniluumutomaatteja
  • 1-2 dl vihreää pestokastiketta
  • ½ tl suolaa
  • 2 dl kuohukermaa TAI
  • 2 dl ruokakermaa

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Laita hienonnettu sipuli ja kiusausperuna reunalliseen uunivuokaan.
  • Lusikoi pinnalle sulatejuusto ja ripottele päälle mozzarellajuustoraaste.
  • Leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi, kuutioi paprika.
  • Laita ne vuokaan yhdessä oliiviviipaleiden kanssa. Puolita miniluumutomaatit ja lisää vuokaan vihreän pestokastikkeen kanssa. Ripottele joukkoon suolaa.
  • Sekoita ainekset keskenään tasaiseksi ja kaada päälle kerma.
  • Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes ruoka on kauniin väristä.
  • Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.
  • Vinkki! Voit lisätä vuokaan halutessasi vuohenjuustoa tai fetajuustoa.
juustoinen kasvis-perunalaatikko

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä