Punajuurihummus

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.8/5

Ei arvosteluja

A. Vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

Purkki annosta
  • 400/240 g kikherne
  • 1-2 valkosipulinkynsi
  • ½ dl oliiviöljy
  • ½ dl Biotta Punajuuritäysmehu
  • ¾ dl suolaton maapähkinä
  • 1 tl Herbamare Spicy yrttisuolaseos

Punajuurihummus on mainio kesäherkku. Valmista annos ja dippaile kasviksia tai nauti leivän seurana.

Punajuurihummus

400/240 g kikherneitä
1-2 valkosipulinkynttä
½ dl oliiviöljyä
½ dl Biotta Punajuurimehua
¾ dl suolattomia maapähkinöitä
1 tl Herbamare Spicy Pikant -yrttimausteseosta

Punajuurihummus

Valuta kikherneet ja laita ne tehosekoittimeen.
Kuori valkosipulinkynnet ja lisää joukkoon.
Valuta joukkoon oliiviöljy, punajuurimehu, suolattomat maapähkinät ja Herbamare Spicy Pikant -yrttimausteseos.
Jauha tasaiseksi tahnaksi.
Tarkasta maku.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: