Punajuurihummus
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Purkki annosta
- 400/240 g kikherne
- 1-2 valkosipulinkynsi
- ½ dl oliiviöljy
- ½ dl Biotta Punajuuritäysmehu
- ¾ dl suolaton maapähkinä
- 1 tl Herbamare Spicy yrttisuolaseos
Punajuurihummus on mainio kesäherkku. Valmista annos ja dippaile kasviksia tai nauti leivän seurana.
Punajuurihummus
400/240 g kikherneitä
1-2 valkosipulinkynttä
½ dl oliiviöljyä
½ dl Biotta Punajuurimehua
¾ dl suolattomia maapähkinöitä
1 tl Herbamare Spicy Pikant -yrttimausteseosta
Valuta kikherneet ja laita ne tehosekoittimeen.
Kuori valkosipulinkynnet ja lisää joukkoon.
Valuta joukkoon oliiviöljy, punajuurimehu, suolattomat maapähkinät ja Herbamare Spicy Pikant -yrttimausteseos.
Jauha tasaiseksi tahnaksi.
Tarkasta maku.