Kala-pastavuoka
- 50 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras
Myllyn Paras on tuonut markkinoille herkullisia kaurapastoja. Kauramakaronia ja Kaura Raketti Spagettia voit käyttää kuten vehnästä valmistettuja tuotteita. Herkullinen kala-pastavuoka valmistuu näppärästi kiireisessä arjessa ja maistuu koko perheelle. Tämä ruoka on helposti tuunattavissa. Voit käyttää kasviksina omia suosikkejasi tai napata kaupan pakastealtaasta mieluisan seoksen.
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 1 sipuli
- 200 g kesäkurpitsaa
- 2 porkkanaa
- 1 palsternakka
- 3 rkl rypsiöljyä
- 600 g pakasteseitiåä TAI
- 600 g lohikuutioita
- suolaa
- sitruuna-pippuria
- 1 ruukku tuoretta tilliä
Lisäksi:
- 350 g Myllyn Paras Kaura Raketti Spagetti
Kastike:
- 75 g voita TAI
- 75 g margariinia
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 l maitoa
- suolaa
- 200 g juustoraastetta
Ohje
- Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi.
- Kuori porkkanat ja palsternakka ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
- Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja kääntele kasviksia hetki kovalla lämmöllä. Lisää joukkoon kalakuutiot ja mausta suolalla ja sitruuna-pippurilla. Nosta sivuun.
- Hienonna joukkoon tilli.
- Ota esiin reunallinen uunivuoka ja vuoraa se halutessasi leivinpaperilla.
- Valmista kastike. Sulata voi tai margariini ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito ja anna kiehua usein sekoitellen noin viisi minuuttia. Mausta suolalla ja lisää joukkoon juustoraaste sekoittaen.
- Laita Kaura Raketti Spagetti, kala-kasvisseos ja juustokastike kerroksittain uunivuokaan siten, että pinnalle jää kastike. Kypsennä 175-200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30-40 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.
- Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.
