Jättirapuja tomaatti-chilikastikkeessa

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
jättirapuja-tomaatti-chilikastikkeessa
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Herkullinen ateria valmistuu nopeasti muutamissa minuuteissa. Jättirapuja tomaatti-chilikastikkeessa sopii arjen juhlaruoaksi. Keitä riisi ensin valmiiksi.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 500 g kuorittuja jättiravunpyrstöjä
  • 500 g tomaatteja
  • ½-1 punainen mieto chili
  • 1-2 salottisipulia
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 2-3 rkl rypsiöljy TAI
  • 2-3 rkl avokadoöljyä (vaihtoehto)
  • ½ kalaliemikuutio TAI
  • ½ kasvisliemikuutio (vaihtoehto) TAI
  • 1 fondia (vaihtoehto)
  • ½ mustapippuria myllystä
  • 2 dl vettä
  • muutama varsi kevätsipulia

Valmistusohje

  • Ota jättiravunpyrstöt sulamaan.
  • Paloittele tomaatit kuutioiksi ja poista kannat.
  • Hienonna chili. Kuori ja hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista jättiravunpyrstöt kauttaaltaan.
  • Lisää pannulle tomaatit, chili, salottisipuli ja valkosipuli.
  • Kääntele kovalla lämmöllä hetki ja lisää joukkoon murennettu kala- tai kasvislimiekuutio, sekä mustapippuria myllystä.
  • Lisää vesi ja anna kiehua hetki. Tarkista maku.
  • Ripottele pinnalle hienonnettua kevätsipulia.
  • Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä